طرز تهیه و تولید پشمک به این صورت بوده است که شکر در برخودار با هوای سرد و مرطوب باعث شکل گیری ان می شود که به صورت رشته های الیافی بوده است و این رشته های الیافی شیرین می تواند با ترکیباتی چون زعفران، وانیل و یا کاکائو و سایر طعم های میوه و اسانس ها مخلوط شود که تهیه و تولید هر یک از انواع انها برای ذائقه های مختلف افراد می باشد بعد از ان می توان این پشمک های الیافی را به صورت فشرده در نوع لقمه ای نیز تهیه نمود اما پشمک های الیافی موجود در بسته بندی های مختلفی چون جعبه های پلاستیکی و یا لیوانی عرضه می شوند. وجود این پشمک های لیوانی می تواند بهترین گزینه برای توزیع و پخش در مدارس بوده باشد که همراه با طعم های چون زعفرانی و وانیلی توزیع و پخش می گردد.