خریداران پشمک در بازارهای کشور دسته و گروه های مختلفی از افراد جامعه بوده اند که خواستار تهیه و خریداری کردن نوع پشمک های الیافی چوبی هستند.
می دانیم که نحوه ی تولید و تهیه ی پشمک به کمک شکر سفید بوده است که ان هم در مجاورت هوای سرد و مرطوب تهیه می شود، طعم و اسانس این پشمک ها اغلب وانیلی، زعفرانی، کاکائویی و توت فرنگی هستند. گرچه این پشمک ها در بخش های مختلفی از شهرها توزیع می گردد ولی امروزه نوع پشمک های عرضه شده در بازارهای فروش اغلب با مدل های گوناگونی از بسته بندی های شکیل همراه بوده اند حال در نوع لقمه ای روکش دار و یا لقمه ای ساده همچنین این نمونه های الیافی به همین ترتیب بوده است که علاوه بر وجود نوع پشمک الیافی چوبی می توان در جعبه های پلاستیکی هم خریداری نمود.